• God als vriend! (Lees meer...)

  Mijn naam is Ellen en ben 16 jaar. Van jongs af aan meegegaan naar een evangeliegemeente. Eigenlijk hield ik als klein meisje al heel veel van God, en maakte ik al vroeg een keuze om mijn leven aan God te geven.

   
 • Gebroken en hersteld! (Lees meer...)

  Hallo, ik ben Gerrit. Toen ik zes jaar was, gingen mijn ouders scheiden, een gebeurtenis die impact zou gaan hebben op mijn hele leven. Hieronder wil ik graag vertellen welke impact de scheiding had en hoe Jezus daarna mijn leven heeft veranderd.

 • Hooligan wordt christen (Lees meer...)

  Mijn naam is Hein. Ik ben geboren en getogen in Jakarta, Indonesië. Op mijn 14e kwam ik samen met mijn moeder naar Nederland. Ik kom uit een christelijke (protestantse) familie. Mijn opa was vroeger predikant in Manado, Indonesië. Vroeger ging ik elke zondag naar de kerk en ging ook naar de zondagsschool. Tot ik uit huis ging op mijn 18e...

 • Bijna abortus! (Lees meer...)
  Hallo, mijn naam is Samantha en ik ben 27 jaar. Ik wil graag vertellen wat voor een machtig wonder Jezus in mijn leven heeft gedaan. Vanaf mijn 13e ging ik al naar de kerk en vond ’t meteen leuk en gezellig. Er waren veel meisjes van mijn leeftijd waarmee ik goed bevriend was. Mijn ouders gingen trouwen en ik had toen niks om te klagen, totdat ik ouder werd.